redan 11 månader....o snart 1 år!!!

ja vart tog tiden vägen, lilla skrållan var igår 17 mars 11 kalender månader gammal, omg!! Fattar ff inte det hela...eller jo kanske börja smälta in nu. NU ska 1 år födelsedagen börjas planera lite.
Har ju varit grymt dårlig på att blogga på sistonde men blir mest sne på att foton tar allt för lång tid att ladda upp här på blogg.se. kanske skulle kolla runt för att fixa en ny blogg sida som kan ladda upp många bilder på en gång....nån som vet nått aldernativ kanske??? halllåååå eeekkkkkkooooo any1 there!!???? didnt think so either.
well några fler bilder måste det ju bli från när päronen var här... har ju inte ensa visat 1 100del =P
en glad tjej som äter yummy jordgubbarmin fina 25års födelsedags tårta som självklart min favorit bagare bakade :)
o så bar det av i husbilenyumyums med välling innan första natten i husbilenmorgon bus med mormor i sängenhjulen på bussen dom går runt runt runt runt...buss tur i auckland cityvi åkte i gapet på en haj...söta puingvineryeeeehhhhaaaahärliga havet!!!

Ja som ni ser så såg o gjorde vi en hel del av norra nordön, Auckland city o upp till The Bay of Island. Helt underbar del av nz. Vi fick se så mycket o hade en liten skrålla med oss som var såå såå duktig, a real doll. Vi stannade i Auckland 2 nätter o såg lite av staden, vi åkte till Underwater world -Kelly Traltons där vi såg pingviner o alla möjliga olika fiskar. Vi åkte ut till en farm så jag o pappa fick busa av oss med våra 4 benta vänner. Vi såg helt underbara stränder o vi åkte på delfin safari ut i bay of islands skärgård o fick självklart se dom helt otroligt underbara lekande djuren åååå vilken dröm, skulle jätte gärna vela ha badat med dom men det bestämde att ta en annan slags safari för att se mera av skärgården. Ja på en vecka han vi med en hel del. Mamma o pappa även åkte till på en dags utflykt upp till nordligaste spetsen men det var 12 timmars utflykt som jag inte tycket lilla skrållan skulle få lida igenom, ja jag menar det skulle vara alldeles för mycket för henne så vi stannade i Paihia o mös o gick promenader. Ja o det vra slutet mer eller mindre på mammas o pappas vistelse i nz men hoppas hoppas hoppas att dom kommer nästa år igen.....

Kommentarer
Postat av: rebecca

Häärliga bilder.Ser så underbart ut! Älskar den bilden när skrållan är helt röd runt munnen!

Saknar er som vanligt och önskar jag vore hos er. Pusssssssss

2010-03-18 @ 16:50:53
URL: http://metrobloggen.se/beccazin
Postat av: Annie

Hej där borta. Sitter här tittar på bilderna på er alla. Saknar er jättemycket. Stor kram

2010-03-18 @ 21:05:28
Postat av: Bror

ser dig bakom trädet där Miss Lee sitter...hihi...

2010-03-18 @ 22:14:08
Postat av: cicci

Vad kul att ni hann med att göra så mycke saker när de var på besök. Kul för dig att utforska ditt nya land också förstår jag :) Saknar dig så! Ska ligga på Micke nu så jag får dedär jä**a skype så jag får höra rösten på dig. Lillan förändras för varje gång du lägger upp nya bilder, betyder det att du är dålig på att uppdatera bloggen eller att hon växer VÄLDIGT fort? Tror på båda alternativen men mest de första! ;) Love/C

2010-03-27 @ 09:17:12
URL: http://ciccccian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0