familje bild

jag o lill skrållansöt sessanmina älsklingar

                    familje bild =D

                     egen reg skylt till vagnen

                    leker i lilla babygymmet

Helgen har varit lugn, Matt åkte till Hamilton på fredag eftermiddag för att titta på rugby,  hans favvo lag- Chiefs som var i semi final för första gången nånsin så de här hade Matt väntat länge på. Jag o Ciara-Lee hade Angela o Amelia på pyjamas party så vi slapp vara hemma o sova själva, väldigt mysigt med tjej kväll.
Lördagen kom Matt tillbaka till lunch o sen kom hela föräldrar gruppen över för en liten gathering, ff 2 stycken som väntar på att bebisen ska komma ut. Väldigt trevligt var det att se alla o deras små kottar.
Gjorde inte mycket annat denna helg eftersom vädret inte var alls så bra, regn regn o åter regn o blåsigt. Gjo vi tog ju vår lilla fina familje bild, mamma o pappa vill sätta in en bild i gefle dagbladet där hemma så nu e bilden tagen iaf så ni som har gd håll utkick efter oss!! =D
puss o hej

inte så bra på uppdatering nu mere..

men har kommer lite kort o hoppas på att kunna lägga in mer efter helgen oxå, vill ju visa min lilla sessa så mycket som möjligt! 5 veckor har nu gått sen hon kom till världen o hela mitt o matts liv förändrades =D våran lilla ögonsten är vårt allt!! ååå vad vi älskar henne. Jag o Ciara-Lee har gått promenader, fikat med våra vänner som precis oxå har fått bebis, myst, sjungit ja allt möjligt hittar vi på om dagarna. Jag o Matt har oxå firat 1 år tillsammans o den dagen gick vi o åt lunch på stället vi träffades på o sen blev de lite shoping till Ciara-Lee. Matt skrev oxå ett jätte fin brev till mig som sa hur mycket han tycker om mig o vad jag betyder för honom...sååå himla gulligt skrivet!! O igår kom den andra lilla presenten som var ett jätte fint silver armband ett til mig o ett till Ciara-Lee (hennes var i bebis storlek hihi sååå sött) så ska vi gravera in hennes namn o födelse datum i bådas.
sötisen


Här om veckan så hade vi snö kaos här!!! kan ni fatta snö, här!!! hahhaha ne då inge snö inte, de var bara lite lite hagel. alla betede sig som om de kommit lika mycket snö som vi fick i gävle 1998 (tror jag de var) under snökaosen. grymt häftigt var de iaf. mindre häftigt var att jag var på väg till Angela o Amelia för en trevlig lunch ihop o så var vägen som dom bor på avstängd för det var så mycket hagel på vägen. Folk fick skotta upp sina bilar, andra tolkade bakom bilen på snowbord nere på stranden. De var så mycket hagel att stranden såg ut som en snöstrand.
Jag o jag kände mig som hemma i sverige igen ;)

Miss u all!! puss puss

8 kg!!!!

Inte för att vara allt för mallig...även fast jag e det....men på 2 o en halv vecka har jag redan gått ner 8 kg!! kunde inte tro de men jo så sant så, ingen e mer lyckligare än jag själ =D o 1 vecka efter förlossningen såg magen ut så här

Min mage 1 vecka efter Ciara-Lee kom till världen
Min mage 1 vecka efter Ciara-Lee kom till världen.
ff väldigt mjuk men vad mer kan man fråga efter att magen varit uttänjd i 9 månader. Helt otrolig vad kroppen klarar av!
Idag e Ciara-Lee 3 veckor, stor flicka hihigulligrisen då!!bada, bada, bada...såå mysigtmys pys i badet


Var o hälsade på en tjej kompis från yoga gruppen som fick bebis 2 veckor före mig, Tash o hennes lilla flicka Amelia, mycket trevligt o de blev bara massa baby snack o allt möjligt som rörde förlossningen o så.

Nu väntar en härlig helg med mina 2 älsklingar mina älsklingar
 o min allra, allra första morsdag... 

2 veckor som mjölk-ko

Våran sessas lilla sängså här väger man bebisarna här på nz när barnmorskan e på hembesök. ser så roligt ut precis som storken håller i bebisen =)Lilla sessan har precis ätit o fick världens mjölk mustasch, syns dock inte jätte bra på bild.Väldigt glad efter ett härligt varmt bad

Tiden flyger förbi o de har redan gått 2 veckor!! Ciara-Lee e redan 2 veckor o hon växer så de knakar (speciellt hennes fötter som jag redan tror e större än mina egna hahhah) Denna vecka har varit min o Ciara-Lees första vecka hemma själva, pappa Matt e tillbaka  på jobbet men har kommit hem o ätit lunch med oss varje dag. Allt flyter på bra o äntligen har mina bröstvårtor blivit härdade o de gör inte ont att amma längre....yeeeyy trodde det aldrig skulle gå över.  
Premiär tur i vagen.Busig unge kissar mamma på foten.Plask, plask!
Har som ni kanske märkt inte skrivit på väldigt länge o de e för att tiden inte riktigt finns till, om Ciara-Lee sover så vill jag ha lite tid för mig själv röra mig fritt utan bebis o de sissta jag tänker på är att sitta vid datorn...sorry...även fast jag så gärna vill lägga ut nya fina bilder på henne on visa er så neee det får faktiskt vänta lite, vårat fokus e på varandra.
Sötisen gosar efter bad.Torkas.Zeek  tittar o undrar vad den lilla människan är!?

Under dom här 2 veckorna här inte så jätte mycket hänt mer än att bara lära känna varandra, mysa, amma, byta blöjor varit de enda på schemat. Några promenader med sessan i vagnen har vi oxå gjort vilket hon älskar såååå mycket. 
En natt vaknade jag upp o hade inte druckit tillräckligt med vatten under dagen o hade världens värk i tuttarna, sten hårda var dom o jag hade världens feber. Skakade o kunde knappt röra mig för jag mådde så dårligt. Japp början på mjölkstockning var det, men de ordnade sig efter att jag ammat, druckit 2 liter vatten, tagit 2 panadol, 2 ibrufen o c-vitamin tabletter o morgonen där på var allt som bort blåst, vilken lättnad. Nu rullar det på riktigt bra med ammningen o jag har så mycket mjölk att jag skulle säkert kunna få extra knäck på en farm som mjölk ko.
                   2 sovande prinsessor

Barnmorskan, Anne gör hembesök 1 gång i veckan nu för att se så Ciara-Lee växer o mår bra, vilket hon gör.
Hoppas ni gillar bilderna på våran fina dotter Ciara-Lee.

världens finaste

Idag har vi varit o besökt pappa Matt på jobbet, alla hans jobbarkompisar ville självklart få en titt på våran lilla dotter, o självklart få hålla i henne oxå...alla bara älskade henne o tyckte hon e så söt o fin. Sen tog jag o Ciara-Lee en promenad hem i de fina "höst" vädret, strålande sol helt underbart att gå längs vattnet.

puss puss

RSS 2.0