sommar tider hej hej sommartider!!

ja äntligen är vi sommar här Sommar sommar sommaraaarrrr!! Ja nu är den här kan man väl säga, inte badat än men de kommer väl snart eller har kanske blivit badkruka med åren hahahahha neee inte jag inte kommer ihop tiden när man va furuviksbarn och det alltid var tävling om vem so badade först i havet. Försat repitionerna i April kommer jag ihåg att vi badade nått år. Helt otroligt, fy tusan så kallt det är väl inte för inget som vi svenskar kallas vikingar.

Har så fullt upp med jobb nu, jobbar 4 o halv dagar i veckan så därför får ni ursäkta att jag är så seg på att uppdatera.

Bara 6 veckor kvar till jul nu, igår beställde vi kalkon till julafton, organic, free range turkey. mumms och smaskigt det ska bli. Snartb är den här igen, jag har önskat mig nya sprin/tränings kläder av Matt. Mina som inhandlades förra året när jag var hemma, jätte sköna nice, passar inte längre, nä dom hänger ner o jag tappar dom och får dra upp dom hela tiden när jag är ute och springer. Undrar vad jag ska köpa till Matt då? han skulle vilja ha en ipod för gymet hummm ja de tål att funder på. Får väl se om han har varit snäll först och fråmst ;)

Ja vardagen rullar på bra här på andra sidan jorden. Här får ni lite fina bilder att titta på och smakprov av sommaren.


at animal prak in mclaren falls


antenatal group

playing on the beach

natureshop vinner priserJobbet går super, tror inte jag berättat om det men samma vecka jag kom tillbaka så blev jag befodrad, jobbar ff kvar halv tid på lagret men oxå halvtid på kontoret nu. Lägger in dom nya producterna företaget ska ha på hemsidan och så kontrollerara jag så all stock är rätt. Känns jätte bra med en ny roll, använda huvet lite.

Natureshop som jag jobbar för har vunnit priser, Deloitte award. Vi är nya zeelands second snabbast växande företag, (bara telecom kom före oss) sedan är vi nz snabbast växande exporter och sen var det oxå ett till pris, 3 hela priser vann vi, ja de går bra nu kan man säga!! =D

diana, heidi, rico, jag, robert, katarina

RSS 2.0