avgjutning av min gravida mage.

Idag tog jag en tripp över till Shelley, en vän från min gravid yoga grupp. De var dax att avgjuta min fina gravidmage =D o så här såg de ut.
                                                                          

en sommar dag...

...o 18 dagar tills lillan e här!! åååå, längtar längtar! drömmer så himla konstigt värre nu, som i natt ja då sprang pappa efter mig med bebisen (som ff satt fast i mig med navelsträngen) o sa till mig att hålla bebisen för de e så viktigt med hud mot hud kontakt de första 1-2 timmarna med bebisen när den e nyfödd!! Jag ville promt inte hålla bebisen VILKET JAG INTE KAN FATTA!!!! När jag väl höll min kära söta bebis så höll jag alldeles för hårt o bröt revbenet på henne. Ush vaknade upp o kände mig så himla hemsk o kände mig så känslo kall o elak, fattar liksom inte varför de skulle bli så...men men de var ju trots allt bara en dröm.

                                         37 weeks + 3 days a lovely day at the beach the 29 of march
                                                     37 weeks + 3 days a lovely day at the beach the 29 of march37 weeks + 3 days a lovely day at the beach the 29 of march and the last swim for this season.37 weeks + 3 days a lovely day at the beach the 29 of march

Idag var de en helt underbar dag o som i lördags så åkte jag över till Mount för att träffa Angela o lilla söta Amelia för ännu en promenad runt berget, (vi gick ju faktist igår lördag oxå). Inte ett moln på himelen så vi hade picknick med oss idag o halv vägs runt så satte vi oss på ett ställe med underbar utsikt för att pickenicka, ååå så underbart, vilke utsikt ut över havet. Strax där efter fortsatte vi vår walk o sedan ner till stranden, vårat omtalade sista dopp för denna säsong skulle bli av...för mig iaf, inte allt för bra att bada när man ammar kan vara för kallt o få mjölkstockning så Angela avstod även fast hon var lika sugen som jag. Trodde det skulle vara svin kallt nu men inte alls de var jätte härligt!!! Jag o lilla skuttan som redan ligger o guppar i fostervattnet hoppade i vågorna o lekte runt lite granna. De var ett skönt o uppfriskande dopp o en underbar dag, sommar jag älskar sommar.

                                           Kort från Torsdag kväll när vi var ute o käkade på Lone Star med vänner.
                                                       På middag med älsklingen, måste ju passa på innan de e fullt upp med blöjbyten o annat bebis göra.Julie o Eric

mysig dag med min älskling

Torsdag kväll var de ju så att en vän till Matt o Eric som nu mera bor i Australien var här o hälsade på med sin flickvän så vi gick ut å åt tillsammans på en restanurang som heter Lone Star Café, en westen mexikan inspererad restaurang o fick faktiskt lite Church Street Saloon känsla...även fast inget slår church street!! Trevligt värre hade vi de iaf, jag puttrade hem runt 10 tiden eftersom jag blir alldeles för trött dagen efter annars, medans de andra hade en längre natt.

Vaknade upp 8.40 o yr i bollen som jag var o trodde de var lördag morgon (hade ju bestämmt med mattis att vi skulle prata 8.15 lördag morgon ....o Matt var ff hemma även fast de var fredag men de var bara för att han hade tagit ledigt för att mysa o vara med mig) jaja textade Mattis o bad om ursäkt att jag försovit mig o så men att jag finally var online på skype nu iaf!! inge svar...såg att mammasen o pappasen var online så jag sa hej till dem istället. Efter många om o men så kom jag ju på att fasen de e ju fredag hahahha virr höna eller som man kallar de gravid hjärna o här säger dom nappy brain.

Käkade frulle med älsklingen i sängen o grejade runt lite sen gjorde jag mig iordning eftersom jag o älsklingen skulle ut o käka lunch, yum yum! Efter lunchen så var de dax för ultraljudet!!! Allt gick super o såg super bra ut =D Man kan riktigt se lilla Ciara-Lee´s små knubbiga kinder, liten sumo hahhahahahaha hon väger runt 2800 g nu så vi får väl se hur mycket de e man kommer att klämma ut igentligen...
Efter ett bra besök där åkte vi vidare o köpte ett minnes kort till vår fina ny handycam o de måste varit vår lyckodag för vi fick 26 dollar rabatt, även fast de inte var nån rea eller så alls!! Jätte bra ju så istället för 90 dollar så blev de 64 dollar för ett 4 gb minnes kort.
Sedan bar de av till mat affären för veckans stor handling, därefter hem o lata o ha en mysig kväll framför tv tillsammans...puss o gull

21 dagar kvar!

Nu är det bara 21 dagar kvar tills storken kommer, eller 3 veckor kan man ju oxå säga!! Var till barnmorskan idag igen on allt e bra. Inte gått upp nå mer i vikt så ff bara 3 kg i vikt uppgång, blodtrycket var bra 104/68, hjärt slagen på vår lilla ängel var oxå bra, hon har ännu inte fixerat sig än men magen har har inte växt nå mer heller så hon har sjunkigt iaf. Imon (fredag) ska vi på ett sista ultraljud, de ska bli mysigt o se henne innan hon anländer...

                                                                                               Min stora fina mage i vecka 37.

Igår var de yoga på morgonen sen bar de av hem till svärmor som lovat att vaxa mina ben så dom glänser o e fina =)
På kvällen var de försäldrar kurs o denna kväll var de tjejkväll, inga killar där alltså dom skickade vi iväg till puben hahaha dom lär ju passa på medans dom kan eller e tillåtna =P

Efter barnmorskan idag så åkte jag över till mount för en helt underbar promenad runt berget, de e ju så himla fint där, man blir så lycklig o vädret kunde inte blivit bättre o utsikten över havet var såååå rogivande. I LOVE IT!
puss o hej!


Jag har blivit moster...igen!!

Så måste ju börja med att gratulera min kära syster Wera o henne partner Patric som för 3:e gången blev föräldrar!! Dom fick måndag morgon en lite flicka, mys pys. Namn vet dom inte än, så vi kanske kan göra en namnförslags lista åt dom!!? =D hihi
Grattis oxå till syskonen Jack o Wendy som blivit store syskon.

Igår var vi på rund tur på BB, maternity unit, å shit nu känns allt så mycket mer verkligt!! Blev lite nervös oxå men som van artist så e det ju alltid bra att vara lite nervös innan en show så man e lite extra taggad ;)
Fick mycket känslor där uppe oxå ja ni vet alla graviditets känslo-spöken härjar ju titt som tätt, man gråter o skrattar för lilla minsta som sker, men jag menar nästa gång vi ska dit så e ju vår lilla sessa påväg.
Nu e det bara 23 dagar kvar...

Stolt flickvän

Sitter här på måndags morgonen o lyssnar på relaxande musik i form av panflöjt o har precis mummsat i mig min underbara frulle, fiberik havregryns gröt med blåbär o soja mjölk, mumms skulle kunna äta de hela tiden jag bara älskar de, yummy!!
Helgen har varit lugn, lördag var jag bara trött o grinig eftersom jag var uppe lite för länge på fredags kvällen så fick en lite tillsägelse av min kära Matt som inte tycket om mitt sällskap när jag var på de visste, vilket man helt o hållet förstår så de var bara att gå o ta en nana nap för att vakna upp på en bättre sida.
Fram mot senare efetermiddag så var de dags att åka o plocka upp 3, som i efterhand blev 4 barn, jag o Matt skulle sitta barnvakt till. Föräldrarna var på bröllop o de kan ju vara bra med lite träning för oss båda =P Ingen match de inte alla 4:a var jätte duktiga även fast man kände att de allt tog lite på krafterna när man vaknade upp på söndags morgonen.
Jag åkte iaf över till mont för att gå en prommis med mina fina favvo brudar Angela o Amelia, vi tog ett varv runt berget som vanligt sedan lunch på the coffee club längs beachen.

Matt fick ju en bok som 3 nyblivna pappaor har skrivit i födelsedags present o den läser han o oj vad han vet mycket nu, mer än mig nästan. Allt vad som händer i min kropp o allt om vad de handlar om att vara gravid, e så himla stolt att vara hans flickvän eftersom han verkligen bryr sig i allt vad denna graviditet handlar om. O de e väl självklart kan man tycka men de e inte alls så för alla (konstigt nog!) På föräldrar kurserna pratar han på o diskuterar så mycket att jag nästan tappar hakan, jaa ni... jag har då hittat min guldklimp, soulmate o drömprins, love u soo darling.

I fredags fick vi våran handycam som vi köpt!! jippi, så vi kan filma vår lilla sessa när hon kommer. De blev en Sony DCR DVD 650E en fin liten kamera så vi kan filma all som händer o sker här =)

våran handycam!

Fick oxå mitt Nya Zeeländska körkort samma dag, yeha. Så skönt så nu har jag 2 körkort!! hahaha inte alla som har de inte. ush vad jag inte gillar körkort foton dock, o nu när jag fixade nz körkortet så tog dom fotot där på plats o man fick inte så fotot o säga om man tycket de var bra eller dårligt utan käring j****n valde åt mig. jaja de e väl trots allt ingen modelltävling men endå hade ju varit nice med ett fint foto.

Endast 24 dagar kvar tills lilla sessan kommer med storken nu! Försöker att ta var på denna tid som e kvar nu för de e inte mycke längre tid hon kommer att bo i min lilla mage. Känslan när hon sparkar o lever om där inne...

vecka 36..


Eller så kan ma säga att de e 28 dagar =D mer eller mindre får väl hoppas på de sisst mämda Denna vecka har annars varit lugn, har ju blivit så tröt igen så de blir endel nana naps på eftermiddagarna, måste ju passa på. Onsdag var de fullt upp med yoga på morgonen o föräldrar kursen på kvällen. På kursen denna vecka gick vi igenom 3:e stadiet av förlossningen, alltså då moderkakan kommer ut o hela den baletten. Sedan såg vi film som visade en förlossning, den var från typ 60-talet o kvinnan i filmen såg ut som en transa hahahah inge fel på de men kunde ju lixom inte hålla mig för skratt...Känns som jag sätt en förlossning förr men nee inte vad jag vet eller jo har ju sätt min kära kusin Gunillas får föda fram lamm o de känns väldigt likadant fast ändå inte. Kul med föräldrar kurs e det iaf, pratade om mycket annat oxå o fick oxå lära oss att linda bebisen, ni vet som man gjorde förr i tiden. De gör man ff här vilket känns väldigt konstigt men jag frågade självklart varför man ff gör de!? o som svar så fick jag att man slutade ett tag med de sedan så började man med det igen eftersom bebisen får de lärttare när den börjar ligga på mage o trycka upp sig med armar o händerna eftersom muskelaturen har lättare att böja in arma tills sig. Där emot tyckte jag att de känns lite väl att linda bebisen i 6 månader som  hon sa att man kan göra...jajja vi får väl se jag menar inte e det nå fel på våra bebisars arm muskelatur är dom ska lära sig o trycka upp sig på mage, men självklar så kan de ju faktiskt hjälpa.

Idag torsdag var de dax att åka o träffa Anne, barnmorskan. Träffar ju henne varje vecka nu så här i slutet av graviditeten o vi hade nog det bästa mötet ever!!! (efetrsom hon många andra gånger känns så stressad o de känns som hon inte riktigt haft tid för mig) De hade hon nu!! SÅååååå skönt, satt o pratade i 40 min o allt gick så lungt o bra. Hade gått upp 1 till kilo så nu har jag lagt på mig 3 kg totalt, mitt blodtryck var ännu lägre 98/50 men helt ok som allting annat. Lilla snuttan hjärtljud perfekta. Hon har inte fixerat sig än vilket jag trodde hon hade, kändes så här om dagen, som hón gled ner lixom...ja gled ner gjorde hon men inte helt fixerat sig än, Anne kände ff hennes huvud knappt ovanför blygdbenet. Men ff i rätt possition om inte bättre än förr för nuy kan jag kissa mycket lättare hahhaha.
De blir ingen vatten födsel heller, som jag alltid i hela mitt liv har pratat om när jag har prataat om att föda barn så har jag alltid sagt vattenfödsel. Men eftersom de är mitt första barn o vi vet inget vad som kommer o hända o för att Anne vill ha största koll på lilla snuttan så allt går bra med henne. Får vara i poolen under värkarbetet men sen gå ur. De känns helt ok vill ju bara min lilla prinsessas bästa. Dessutom spricker man lättare om man föder i vatten... 
Sedan blev de en hel del info om förvärkar o när hon helst vill att jag ska ringa henne o komma in till bb o allt sånt. Så nu är förlossnings förberedelserna i full gång, känns så himla skönt!!

Fresten hur är det där hemma, ger man vitamin K till nyfödda?? Fick  förfrågan om de här men har fått info om de för att ta hem o läsa. O så, nu måste jag nog ta o prata med syster eller nån annan där hemma som förmodligen har koll på sånt.
PUSS O HEJ!

                                                    week 36...28 days 2 go!

redo! ;)

                                          vecka 35 + 2 dagar

Så nu e det bara 4 veckor o 4 dagar kvar...shit de går fort nu inte långt kvar nu...iiiii. Växer på bra nu tycker jag magen putar ut lite extra varje dag men de e ju inte så konstigt de e ju en bebis  liten liten människa som växer där inne...hihi
Allt e fixat o klart så vi e redo ;) köpte skötväskan som var limegön iaf... väldigt cool o funky stil ist för en tråkig en färgad o jag e sååååå nöjd. Köpte liggdelen jag pratade om oxå som passade perfekt i vagnen (var lite orolig eftersom den inte alls hör till vagnen vi har) men nu känns allt mycket mycket bättre för våran lilla prinsessa. Baby rummet e så gott som fixat o färdig oxå, känns så skönt att ha allt färdigt...kommer väl säkert gå över tiden med 2 veckor eller så bara för vi e bra förberädda o redo!

                                          vår fina, coola o funky skötväska, gubby som är lime grön o svart utanpå o benvit o lilla innuti =D i love it!  vår fina buggy barnvagn, ett ortoligt bra köp om jag får säga de själv!  o skötväskan de e redan packad o klar....nästan klar iaf.

                                                    Skötbordet  Lyfter man på madrassen så finna lilla badet =D  Liggdelen till vagnen.

Åkte över till mount idag med Julie o Louise o strosade runt lite där i byn o längs stranden, tog en fika, tittade lite i olika kläd affärer o vet ni vad jag såg!! Älsklingens svenska favvo kalsonger, Björn Borg hahaha har aldrig sätt nått ställe sälja de har på NZ förr. De var iof en exklusiv underklädes butik med väldigt, VÄLDIGT dyra underkläder men såååå fina, gggggrrrrrrrr
Björnes kallingar var dock inte dyrare än hemma, 45-50$ för ett par, inte illa pinkat!
Hittade även min dröm cykel -Electra som märket heter så fint. Bara sååååå himla cool!! rosa o vit med en lite mer äldre stil eller hur man ska föklara...jajaj riktigt nice bike, but way 2 expensive!!

                                                                      Liggdelen i vagnen.  Me and my UK-sisters in mt

34 dagar

ojojoj legat på lat sidan när de gäller att blogga nu men de har väl inte hänt allt för mycket i mitt liv denna vecka iaf. Letar för fulla muggar efter en skötväska men kan inte hitta nån som faller mig i smaken...Kollat över allt tycker jag men kan ändå inte finna en som jag tycker om....förslag någon!?
Letade oxå efter en cocoon liknande liggdel att ha i vagnen så man kan lyfta ur våran lilla ängel utan att väcka henne o de hittade jag! helt super, den är igentligen inte till för vår vagn men kommer att passa perfekt. En Phil & Teds cocoon blev de, ja inte mycket annat att välja på, faktiskt den enda jag hittadet.

Annars har jag varit väldans trött så massa vilande o varma sköna bad med olja , relaxing music o ljus, helt underbart. Yoga i onsdags som vanliga o de e ju alltid lika underbart sen så var de dax för antenatal class igen eller föräldrar kurs som de heter på svenska!  Där gick vi igenom steg 2 i forlossningen, pratade om olika former av smärtlindring både medicinska o naturliga o så lite om vad man ska köpa till lilla bebisen. Torsdag börjades med en ansiktsbehanling på morgonen o sedan barnmorskan strax efter lunch. Allt ff bra, hjärt ljuden låter tydligt o fint, hade gått upp 1 kg till så totalt i graviditeten så har jag gått up 2 kg hittills. Blodtrycket va väldans lågt denna gång 98/66 nästan lika som jag var i vecka 21 då de låg på 100/58 men men allt e superbra de e de enda man får höra =D

Nu fredag så ja idag tror jag inte så mycket alls händer, har städat o ligger i sängen nu o latar mig sov så  himla dåligt i natt eller ja hela veckan har jag sovit vädigt väldigt dåligt,  so de blir en de vila på dagtid. Imon lördag ska jag o Matt sätta upp skötbordet o sen åka o kolla lite på vad för kläder som lilla bebisen ska ha på hem färden från BB. Sen har han nån överraskning igen o vad de e de får vi se.....

fortsätter o fortsätter...

O så blev de ännu en lång helg, med mer dåliga nyheter...Matts mammas o pappas lilla chiuaua var tvungen att avlivas o eftersom hon varit med familjen i många många år var de inte helt lätt för dom att ta farväl till kära lilla shocci. Lördag kväll vart inte heller mycket bättre för dom, strömmen försvann i hela stan o dom hade ännu inte ätit middag så dom tog in camping utrustningen med gas kök o helt plötsligt small de bara till o hela köket o Michael was on fire. Nu slutadet de inte i världens katastrof eftersom dom handlade snabbt o kunde släcka elden...puh! Men de hela var en stor shock o eftersom dom precis fixat o nyrenoverat köket o gardiner så är de ju inte jätte kul att få börja om från början...igen, men men dom är välbehållna iaf de är ju huvudsaken.

Jag själv var bjuden till Shelleys möhippa eller Hens Night som de så fint heter på engelska...Vi firade på en restaurang som heter -Hot on the rock- 3 rätters middag o efter som restaurangen heter Hot on the rock fick man ju självklart middagen (huvudrätten) serverad på en varm stenplatta o laga rätten man beställt helt själv!! grymt coolt o rolig idé!! O sen var de  tjejer som gjorde manikyr på oss alla där o galna lekar med den blivande bruden, hade en super kväll. 

Söndagen var jag helt slut men jag o Matt  hade bestämmt att vi skulle få ihop vår lilla ängels finaste lilla Spjälsäng så de gjorde vi sedan så bäddades den o gjordes iordning, sååååå fint det blev =) (bilder kommer senare)
Senare på dan åkte jag o Julie över till Mount för en kaffe o lite girly time o skvaller o annat prat...annars var jag mest trött eftersom jag inte kom hem tills lite efter 11 o kom inte i sängs tills efter 12 o sen hade otrolig halsbränna hela natten o kunde inte sova..jaja inte så illa men oj så trött jag var nån liten söt sak i min mage som tar all mamma energi, hihi busunge redan...hur ska detta sluta hihihi
Är i vecka 34 o 4 dagar nu, inte alls långt kvar...iiiiiiiii snart i mål kan inte fatta att jag varit gravid så himla länge nu, ja 35 veckor på torsdag, känns ju som de var igår man gjorde grav-testet. Men så här ser magen ut nu iaf-

                                             week 34 & 4 days


tröttare, tröttast!

Måste ju bara börja med o säga att nu är de bara 6 veckor kvar!!! Eller 42 dagar kan man oxå säga!!! oj vad vi läntar o längtar!! =D

Ja nu har tröttheten hittat tillbaka o inte bara lite heller...oj oj oj! Igår onsdag var de underbara yoga på morgonen sedan fika med brudarna från yoga gruppen som vi alltid gör efteråt, himla mysigt att prata av sig alltmöjligt om lilla beben i magen o allt. Åkte hem, käkade lunch o sedan var jag såååå trött att jag ville ta en lite powernap...liten nja de blev den inte riktigt somnade runt 14 o vaknade inte förens Matt kom hem från jobbet 17.15. Shit!!! Jag som skulle ha middagen redo eftersom vi skulle iväg på vår första föräldrar kurs, eller vad man nu kallar de, kl 19. Jaja inte behövde vi stress för de inte. Vi kom dit i bra tid! Intruduktion o lite annat smått o gott bla pratade vi om första stadiet av förossningen. Riktigt kul o Matt älskade de!! Tror han nästan tyckte de var roligare än vad jag tyckte. =P
Pratade lite snabbt med mamma o pappa när vi kom hem o så kära söta bror. Där efter blev de en lång natts sömn för jag var ff helt slut.

Torsdag var jag bjuden hem till Angela o lilla Amelia på lunch, ymmy bummy o mycket trevligt var de. Även Angelas systers dotter var där, hon heter Michelle o är 27 o väntar oxå barn o har datum imon hihi de hade varit så kul om hennes värkar börjat då där hos Angela, jag har ju aldrig varit med om de!! Vore kul o se innan man själv ska vara med om de men men de hände så klart inte. Trevligt hade vi iaf, yber trevligt, har verkligen klickat melan mig o Angela o har mycket gemensamt! Imon ska hon ta med mig till denna "stöd" grupp för ammande mammor men även för blivande ammande mammor. Dom träffas för fika o prata o sånt. Efter de ska jag på pedikyr, oj så bort skämt man är då men de är faktist så att jag har ff kvar present korten jag fick av älsklingen i julklapp o dom måste jag ju använda inann våran söta lilla ängel kommer till världen för då kommer man ju inte riktigt ha tid med sånt.

Kom hem från brudarna iaf o lagade en smaskig soppa till middag med linser o annat liknande mummsigt o inte långt efter så kommer min älskling hem. Han hade åkt förbi mamma Donna på hem vägen för att lämna lite papper o så. Hon lämande oxå en lite present till Matt att ge till mig...eller liten ja lite är den men med stor betydelse för familjen o inte helt ovärdelig. Jag är helt stumm att hon gav mig den o inte till sin dotter. Hon gav mig hennes o Michaels förlovningring!!! diamant handgjord hur fin som helst jag fattar inte alls...shit min alldeles första diamant ring!! De ska lixom bli en arv sak nu som ges vidare till våran lilla dotter när hon e mogen eller vad man nu säger. Men oj vad jag känner mig väldigt väldigt speciell...

Idag (min tid, onsdag europa tid) har dom haft minnes stund för allas våran kära vän Nils, den hölls i Le Mans. Mina tankar har varit hos dig idag min fina vän. Fick en blomma av Angela när jag kom dit idag o de kändes lite som om jag faktist var där på minnes stunden eftersom alla där skulle få en blomma ist för att ge en blomma. Tänder att ljus o tänker på dig min kära, fina o roliga vän.

trött, trött, trött..

Nu börjar tröttheten smyga sig tillbaka o de e med storm steg så nu bir de nana naps mitt på dagarna. Ä 33 veckor o 5 dagar nu atså e det bara 6 veckor o 2 dagar kvar =D
Varit ute på morgon promenader iaf, så himla skönt o idag ska jag över till mount på eftermiddagen o ta en til prommis men på stranden, kanske ett litet dopp i havet oxå...vi får vä se, skönt ska de iaf bli. Måste bättra på brännan lite oxå känner jag, inte as lika brun som jag var förra sommare men men ska inte sola för mycke när man e gravid.
Men vill iaf få en lite finare bränna i fejan eftersom jag ska ta kort på torsdag för mitt Nya Zeeländska körkort!! Snart så har jag ett, super bra.

I fredags förra veckan glömde ju lägga ut bilder från de så träffade jag ju Angela o hennes sötaste lilla Amelia som är runt 11 veckor, som jag har träffat på yoga gruppen eller ja hon gå i gruppen efter min. Vi tog en promenad runt berget i Mount (där jag brukade ha mina morgon prommisar när jag bodde där) sedan så lunchade vi på ett utav caféerna längs stranden, het underbart va de.

                                     Angea o söta Amelia  Lilla söta Amelia med jätte mycket hår, speciellt i mitten...mojkanfrilla =D

en jobbig vecka som aldrig tar slut

De som man inte ville tro eller tänka hade hänt, fick ett samtal från kära norska tösen Silje på min söndags morgon vid 6 tiden o ett besked som man inte alls ville höra. Nils var hittad.......men han andas inte mer....de är en stor saknad av denna fina person med en sån stor personlighet o enerig, du lämnar ett stort tomrum efter dig. Saknar dig så. Du kära föredetta klass/skol kamrat du finns i mina tankar. Ditt roliga skratt eka i mina tankar, jag ser dig göra ditt komiska o grymma chines pole nummer o sjunga Frank Sinatras sång: FLY ME TO THE MOON...men du flög iväg alldeles alldeles för tidigt min kära vän. VILA I FRID MIN KÄRA VÄN....

                                              Rest.In.Peace Nils...love u!

Mer dåliga nyheter som skedde denna vecka var att Matts farmor, Nana June har bröstcancer hon ska opereras på onsdag denna vecka o efter de får vi reda på om den spridit sig eller inte....de e tungt nu.

Nått mer tråkigt (även fast de inte alls e lika hämst som dom andra 2 nyheterna) är att vi inte kommer komma hem i sommar till svea, de går lixom bara inte... =(
Inget mer att säga nu för jag vill bara att denna vecka ska vara över nu.

                                                                                                      I LOVE U!




RSS 2.0