Fear Factor

                                      tickets en nervös Matt påväg till sin första flygtur.. 

Så då var de dax...Matt första flyg tur någonsin, bra med lite träning innan vi flyger til andra sidan jorden fram o tillbaka om några månader. Vaknade upp o Matt såg väl redan lite halv nervös ut, o ja de var väl bara förnamnet. Så här i efterhand berättade han att han haft riktigt läskiga mardrömmar som inte alls underlättade för honom. När vi kom dit mötte vi mamma Donna o pappa Michael för att sedan strosa runt på museumet som visade massa olika flygplan, stridsflyg. Dom hade även byggt upp en lite sitt del som var en departure lounge där passagerarna fick sitta o vänta tills dom fick gå ombord.

                                  Me o Matt provsitter ett gamalt strids flyg. Departure Lounge, Matt o pappa Michael Matt pratar med kapten Andrew
Efter ca 40 lååååånga minuter (tyckte Matt hihi) så var de dax, o nervös var nu bara förnamnet. När dom väl kommit på planet som inte hade någon ac så de blev yber varmt så studdstade Matt o Michael ut igen för båda fick klaustrofobi av värmen o för att planen förr i tiden inte alls var så rymliga som för. Efter några om o men gick dom på planet igen.

-Lite fakta om planet- ca 64 år gammalt o tillhörde då USA. Tog sedan ur flygning o stod på ett museum i Australien o för ca 12 år sedan köpte Nya Zeeland de för att låta flygplans entusiaster få flyga med de, o nu kan vem som helst som vill flyga med det när dom väl flyger vilket inte är så ofta.

Så då var de tid för avfärd...up, upp o iväg!! Allt gick bra o när dom väl landat iegn efter ca 30 min flygtur så hade Matt ett jätte stort smile o tycket de var helt ok. Givetvis så låter ju de här planet mycket mer an ett vanligt flyg man flyger med idag o mer turbilens oxå för den delen. Så enklare kan de ju bara bli =D


                                                        Påväg ut till planet. Planet som dom ska flyga i, DC3.

Väl hemma så blev de mer bus o lek i grannens pool som vi kommer att få bada i till dom kommer hem på lördag, helt underbart e det med pool o jag har redan vant mig.


Kommentarer
Postat av: Lotti

I MISS U HONEY!

2009-01-26 @ 11:23:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0